Jula i Östersund: Sortiment, Öppettider och Mer!

Jula är en populär butikskedja i Sverige som erbjuder allt från verktyg och trädgårdsutrustning till husgeråd och elektronik. Om du befinner dig i Östersund och är intresserad av att besöka Jula, kan den här guiden hjälpa dig att få viktig information om deras sortiment och öppettider.

Sortiment

Jula erbjuder ett brett sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden. Här hittar du allt från verktyg, maskiner och elartiklar till köksredskap, hushållsapparater och kläder. Jula är också känd för sitt utbud av produkter för bilvård och båttillbehör. De har också en särskild avdelning för barn, där du kan hitta leksaker och barnkläder.

Om du är intresserad av att se deras fullständiga sortiment kan du besöka deras hemsida påjula.se. Där kan du också hitta en digital katalog med deras produkter.

Öppettider

Jula i Östersund finns på Lillänge köpcentrum och har generösa öppettider för att passa olika behov och scheman. Nedan är deras vanliga öppettider:

Dag Öppettider
Måndag-fredag 10:00-19:00
Lördag 10:00-17:00
Söndag 12:00-16:00

Observera att öppettiderna kan variera under helgdagar och speciella händelser, så det är alltid bäst att kontrollera deras officiella hemsida eller ringa butiken för att få den senaste informationen.

Jula.se

Om du vill ha mer information om Jula och deras produkter kan du besöka deras officiella hemsida påjula.se. Där kan du hitta information om deras sortiment, erbjudanden och mycket mer. På deras hemsida kan du också hitta aktuella öppettider för Jula i Östersund och andra butiker runt om i landet.

Jula.se är också en användbar resurs om du är intresserad av att köpa en elbil. De erbjuder ett brett utbud av elbilar och laddningsutrustning för hemmet.

Jula.se är en pålitlig plats att besöka om du letar efter produkter och lösningar för ditt hem och trädgård. De har ett omfattande sortiment, generösa öppettider och en användarvänlig webbplats som gör det enkelt att hitta vad du behöver.

Sammanfattning

Jula i Östersund erbjuder ett brett sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden. Du kan besöka deras hemsida, jula.se, för att hitta mer information om deras sortiment och aktuella öppettider. Jula.se är också en bra resurs om du är intresserad av att köpa en elbil. Butiken finns på Lillänge köpcentrum och har generösa öppettider för att passa olika behov och scheman.

Ofte stillede spørgsmål

Here are 10 relevant questions and answers in Swedish related to the keywords provided:

Vilket sortiment erbjuder Jula i Östersund?

Jula i Östersund erbjuder ett brett sortiment av verktyg, trädgårdsutrustning, byggmaterial, belysning, bilartiklar och mycket mer.

Var kan jag hitta Jula Östersunds katalog online?

Du kan hitta Jula Östersunds katalog på jula.se.

Vilka är öppettiderna för Jula Östersund?

Öppettiderna för Jula Östersund kan variera, men du kan hitta de senaste öppettiderna på jula.se eller genom att besöka butiken direkt.

Var ligger Jula Östersund Lillänge?

Jula Östersund Lillänge ligger på Lillängsgallerian i Östersund.

Vad är Jula Östersunds öppettider?

Öppettiderna för Jula Östersund kan variera, men vanligtvis är de öppna från tidig morgon till sen kväll.

Var kan jag hitta Jula-katalogen online?

Du kan hitta Jula-katalogen på jula.se.

Vilka är öppettiderna för Jula?

Jula har varierande öppettider beroende på butik och dag, men du kan hitta de senaste öppettiderna på jula.se eller genom att besöka butiken direkt.

Var kan jag hitta Jula-se öppettider?

Du kan hitta öppettiderna för Jula på jula.se eller genom att besöka butiken direkt.

Säljer Jula elbilar?

Ja, Jula erbjuder ett utbud av elbilar och tillbehör för elbilar.

Var ligger Jula Östersund?

Jula Östersund ligger på adressen som du hittar på jula.se eller genom att besöka butiken direkt.

Artiklen Jula i Östersund: Sortiment, Öppettider och Mer! har i gennemsnit fået 4.6 stjerner baseret på 32 anmeldelser